Healing en Reading door Medium Tessa

healing

Healing en Reading

Healing is het kanaliseren van genezende energie. Een healing volgt meestal na een reading en vind plaats, om de energie van je lichaam weer in balans te brengen. Bij een heling wordt dit niet gedaan met woorden, maar met een energie overdracht van de healer naar jou.

Jouw lichaam geeft aan wat jij nodig hebt, en ik brengt het via de energie in mijn handen in jouw lichaam. Ik hoef je daarbij niet aan te raken. Dit kan ook op afstand, bijvoorbeeld via een telefonisch consult.

Via mijn handen en door middel van geestkracht kun ik de energie laten doorstromen naar een ander.

Ik bepaal dus niet wat jij nodig hebt, zoals dat bij sommige andere healing-methodes wel het geval is. Ik ben alleen een doorgeefluik van de kosmische energie, die jouw lichaam zegt nodig te hebben.

Healing is heel worden, zowel voor de gever als voor de ontvanger.
Bij healing is lichamelijk contact niet nodig en kan heel goed op afstand worden gedaan. Het neemt blokkades weg en na een goede healing ga je je al snel een stuk beter voelen.

Vaak worden Healing en Reading in één adem genoemd.
Reading is het ontvangen en duiden van kleuren en beelden in de aura en chakra’s van een ander.
Via dit lezen kunnen patronen en situaties beter begrepen worden. Het omschrijven van waargenomen energieën heeft doorgaans een hoge therapeutische waarde.

Ik heb reeds vele mensen mogen helpen met het geven van healing en reading.